Stravovací provoz

Kontakty

Objednávky+420 499 866 226
Nutriční terapeuti+420 499 866 2296.00 - 14.30

Výdej obědů

Den Čas výdeje
Pondělí 11:15 – 13:30
Úterý 11:15 – 13:30
Středa 11:15 – 13:30
Čtvrtek 11:15 – 13:30
Pátek 11:15 – 13:30
Sobota 12:00 – 13:00
Neděle 12:00 – 13:00

Ceník obědů:

Druh jídla Jídlo č. 1 Jídlo č. 2 a 3 Dieta šetřící
Zaměstnanci ONT a.s. 30,– 30,– 30,–
Zaměstnanci ONT a.s. nedotovaný oběd (ceny platné do 31.5.2024) 101,– 99,– 102,–
Zaměstnanci ONT a.s. nedotovaný oběd (ceny platné od 1.6.2024) 112,– 112,– 112,–
Externí strávníci (ceny platné do 31.5.2024) 101,– 99,– 102,–
Externí strávníci (ceny platné od 1.6.2024) 112,– 112,– 112,–

Ohledně ceny dalších specifických diet se informujte telefonicky u nutričních terapeutů.

Aktuální jídelní lístek

Umístění

Oblastní nemocnice Trutnov, a.s.

Popis pracoviště

Stravovací provoz zajišťuje denně obědy pro více než 300 zaměstnanců nemocnice. V pracovní dni jsou v nabídce 3 jídla (jedno je každý den bezmasé) a jedno jídlo dietní. Výdej obědů probíhá od 11:15 do 13:30 hodin. O víkendech a svátcích probíhá výdej od 12:00 do 13:00 a v nabídce je jedno jídlo běžné a jedno jídlo dietní.

Přihlásit se k odběru stravy mohou i externí strávníci a ve spolupráci s pečovatelskou službou lze zajistit dovoz obědů klientům domů. V případě rozvozu zajišťujeme jakoukoli běžnou dietu předepsanou lékařem (šetřící, diabetickou, při onemocnění žaludku, jater, žlučníku, slinivky aj.).

Odběr obědů je možné domluvit u stravovací referentky v době výdeje u okénka v jídelně nebo telefonicky.

Personál

Ke stažení

PřílohaVelikost
PDF icon Seznam alergenů814.51 KB
PDF icon Dietní systém134.09 KB

Nutriční péče (léčebná výživa)

V rámci stravovacího provozu působí také nutriční terapeuti (dříve dietní sestry). Jejich práce spočívá v sestavování jídelního lístku a plánování přípravy stravy, dbají na dodržování kvality a výrobních postupů dietního stravování pro pacienty a klienty nemocnice. Na oddělení mají na starost edukace pacientů o dietách doporučených lékařem, konzultují s pacienty jejich případné požadavky na úpravu stravy a kontrolují výdej pokrmů na oddělení. Na vybraných odděleních provádí nutriční screening, který má za účel zajistit kvalitní a dostatečnou výživu i u pacientů s vážnými zdravotními problémy a poruchou příjmu potravy.